04 november 2007

Söndag morgon

Jag älskar söndagmornar! Det är alldeles tyst och jag har hela huset för mig själv. Jag har fyllt diskmaskinen, gjort en kopp te och läst. Jag håller på att läsa Walter Repos bok "I brottets spår". http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9173893056 Walter och jag umgicks på gymnasiet och han var ihop med min kompis Lena :) Jag har inte hunnit så långt ännu, men jag gillar hans sätt att skriva. Walter Repo utnämndes 2007 till Årets Frilansjournalist "för hans utomordentliga artiklar präglade av kvalitet, bredd och mångfald". Hans texter har valts ut till journalistikantologin Goda Nyheter 2003, 2004 och 2005. Grattis Walter :))

Igår var vi på halloween-fest hos fam Z. Det var fantastiskt roligt att klä ut sig, jag hade lånat en kostym av Lotta. Jag hade först röda tunna byxor och ett rött linne. Över det hade jag en lång fotsid genomskinliga röd tunika som var figyrsydd under bysten med långa ärmar. Den är nog lite medeltidsaktig i sin design. Till det hade jag en lång röd stoppad svans vars spets var hjärtformad. Den fästes runt handleden med ett smalt, tvinnat rött rep. På ansiktet hade jag en sirlig röd mask och på huvudet hade jag en röd fluffig gloria. Till det hade jag röda smycken. Jag kände mig rätt fin :)) Kostymen är urläcker. Det kom fram en tjej och frågade om jag var en ängel eller en djävul *s*.

Igår var vi på IKEA, vi köpte en fotpall till vår soffa, Tylösand. Vi passade även på att fylla på ljusförrådet, det behövs alltid. Vi köpte en röd hurts till mig och Peter och en likadan vit till Cassandra. På vägen tillbaka stannade vi till på Netonnet. Vi hade tittat ut en scanner och skrivare som vi har funderat på att köpa så igår gjorde vi slag i saken och köpte både skrivaren och scannern. Idag skall allt installeras och jag längtar efter att få scanna lite igen :)

Nu ska jag se till att resten av familjen vaknar till liv.

Ha en bra dag!

kram

2 kommentarer:

annasv sa...

Hej!

Hittade in till dig när jag klickade mig runt och tänkte bara lämna en liten hälsning.

Hälsn,
AnnaSv

En Dag i taget sa...

Du var säkert urtjusig!!!
Kan man få se ett kort? ;o))