25 maj 2010

Tisdag

Det var länge sedan jag skrev och jag funderade på varför jag inte har gjort det? Förmodligen är det annat som har kommit emellan och kanske är det inte lika kul längre? Jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig!

Men nu är jag här :)) Jag kan berätta att vi har haft en hektisk vår, det känns som om det var igår det var nyårsafton och snart är det sommar!! Inte för att sommaren märks just idag, men vi har haft ett par underbara dagar den senaste veckan. Vi gjorde ordning altanen i helgen och planterade blommor och gjorde lite fint. Deet behövdes verkligen för vi har inte gjort någor sedan i höstas.

Peter och William har börjat springa, vi var på Härskogen igår kväll för en liten tur. Jag och Samuel promenerade och W & P sprang. Peter var rätt trött efter 3 km medan William knappt hade hunnit bli anfådd, men så är Wille rätt vältränad just nu så det var ingen match för honom. Jag fick sånt problem med mina hälsenor sist jag sprang så jag tar det lite lugnt och försöker gå i rask takt istället.

Idag är det sista gången för killarna på scouterna och jag tycker att de har haft en bra termin så här långt. De var på piratläger förra heögen vilket de gillade båda två. Samuel trillade dock i sjön vid ett tillfälle, men annars var allt bra :))

Må så gott!

Inga kommentarer: