19 november 2006

Skön söndag

I morse vaknade jag inte av att Samuel kom in och väckte mig utan jag fick sova tills jag vaknade. Detta inträffade strax efter 7 så det var väl egentligen ingen sovmorgon att tala om men jag var i alla fall utsövd :)

Jag gick upp, fixade lite i köket, hängde en tvätt och rastade Fergus. Sedan satte jag mig vid datorn en stund och redigerade lite filmer. Peter gick upp vid 09.00 och då tittade vi på ett avsnitt av "Brothers & Sisters", Calista Flockhearts (Ally McBeal, ni vet) nya serie. Den var sådär. Stundtals fångade den oss båda men sedan kom jag på mig själv med att tänka på annat. Jag var på en kurs i torsdags i kommunikativ ledarskap och där fick vi lära oss att våra hjärnor är inställda på att tänka lustfyllda tankar, att så snart vi har tråkigt så tänker vi på något lustbetonat. Det är därför killar tänker på xxx 200 ggr per dag *s*. När man har tråkigt tänker man alltså på lustfyllda saker så mår man bättre. Själv försvinner jag ofta ut i ett virvarr av tankar där jag alltid sitter och ritar eller gör något annat "konstnärligt". Jag längar efter att måla och rita... Tur att jag får mitt lystmäte stillat åtminstone en gång i veckan numera. I vilket fall som helst var serien sådär, jag kommer säkert att ge den fler chanser men någon ny "Prison Break" är det definitivt inte.

Sedan tillbringade vi ett par timmar med fixa hemma. Peter rensade ur förrådet medan jag ägnade mig åt lite mer handfast städning. Sara och två av barnen kom på middag och vi hade en jättetrevlig kväll. Jag övertalade Sara att titta på Prison Break (hon har inte trean så hon hade inte sett något avsnitt alls stackarn...) och sedan var hon fast :=) Vi tittade på tre avsnitt på raken och jag måste säga att det är lika kul att titta från början igen :)

Imorgon är det dags för en ny arbetsvecka. Jag känner mig ganska trött just nu, jag längtar tills helgerna när vi är lediga. Vardagarna går i ett och det känns känns långt mellan helgerna. Men ett tu ter är det fredag kväll igen och jag har en ny helg att se fram emot! Nästa helg har vi kalas för Samuel på lördag, min bebis fyller 7 år!! Mamma är hemma och hela släkten samlas, det ska bli jättemysigt! Jag och Peter firar dessutom vår 12-års dag på söndag! Helt otroligt...12 år!
Nu ska jag krypa till kojs!
~S~

1 kommentar:

mintid sa...

Den serien har jag inte sett med Calista Flockhearts. Tyckte hon var lite småkul i Ally McBeal.

Ha en skön dag hemma!