28 juli 2008

Vilken värme...
Jag måste säga att vi verkligen har prickat in vår semester perfekt!! Vilket otroligt väder?? Vad mer kan man begära?? Lite regn kanske, eller är det att häda *S*?? Det har varit väldigt skönt, men stundtals har det nästan varit för varmt för att vistas utomhus.

Hela vår första semestervecka har varit väldigt lugn, vi har mest tittat på gamla avsnitt på Buffy, slappat, gjort lite småutflykter, bl a till Gunnebo slott och haft det skönt.

På torsdag har vi bokat biljetter på Stena Line för att åka på en dagstur. Vi ska åka till Fårup Sommarland. Där brukar vi alltid ha roligt. Det ska bli varmt och skönt och jag ser verkligen fram emot vår lilla utflykt! Imorgon ska vi också hitta på något, ska bara klura lite vad . Kanske Borås djurpark?? Kanske??

Förresten, jag har scrappat mitt första kort!! Vi ska ha ett program för bröllöpet (Ooops! nästa fredag är det dags för dagen B) och jag ska göra egna kort till det. Jag har varit i världens gulligaste affär i Alingsås och handlat. Massor :)) Det var väldigt roligt. Så nu har jag stämplat och embossat och bränt :))

Nu ska jag gå och lägga mig och titta lite på Buffy. Vi har tagit oss ändå till säsong 7. Den här säsongen har vi bara sett en enda gång tidigare och det var ett tag sedan sist. Men den är precis så bra som jag minns den. Jag borde nog åka på ett konvent... För nördar :))
Natti natti
1 kommentar:

Milla sa...

Härlig semester - när det är fint väder spelar det nästan ingen roll vart man är ...
Tänk att det snart är dags för bröllop, spännande! Saknar dina vardagsmail på listan Susie!