12 juli 2005

Saganaki är alltid gott


Vi köpte fläktar. Två stycken, underbara, välgörande fläktar. Just nu är här verkligen korsdrag och det fläktar så skönt :) Underbart!

Igår var vi ute med ett par arbetskamrater på Lilla Tavernan. Det var jättetrevligt. God mat och god öl! Jag åt pikanta färsbiffar. Sedan beställde vi in massor med små förrätter som alla delade på bl.a. saganaki, tzatziki, friterarad feta ost, kallpressad potatis, oliver, squshplättar m. vitlök. Till efterrätt njöt vi av deras goda glass. Efter middagen följde ett par av dom med hem till oss på en kopp kaffe.


Senare delen av kvällen tillbringade jag och Peter på balkongen spelandes kort. Vi har en stor turnering och just nu står det 2-1 till honom :( Vi spelar en "hemmagjord" Gin Rummy-variant som har döpts till Jim Ronny (inte av oss obs!!) och som är hur kul som helst. Man spelar 15 spel i varje omgång som man spelar efter ett särskilt spelschema. Först ska man ha två trissar, nästa gång ska man ha en triss och ett fyrtal och så vidare i 15 olika varianter. Det är verkligen min sommafavorit när det gäller kortspel!

Idag ska vi först köpa ett nytt bredbands-modem åt min mamma och sedan ska vi äta middag hos vänner i Alingsås.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: