12 juli 2007

På lördag...

På lördag åker mina barn på semester utan mig och Peter! De åker till mamma och de ska vara borta i två veckor. De flyger från Sturup kl 17.00 och är framme i Gdansk en timme senare. Min moster åker med ner och tillbringar första veckan med mamma och barnen och sedan är de ensamma med mormor! De kommer att ha jättekul men jag tycker att det känns jättekonstigt att de är bortresta utan mig. Jag fick inte semester nästa vecka och fritids är stängt så det var ett bra alternativ! De är jätteexalterade och ser fram emot resan! Peter, barnen + moster tar bilen ner till Malmö på lördag medan jag tar tåget. På hemvägen ska jag och Peter "ta vägen om" Köpenhamn och äta gott innan vi reser hem igen. Sedan är vi barnlösa i 2 och en halv vecka! De är hemma igen runt den 1/8 då jag och mamma ska till Halland och måla porslin i 4 dagar... Det känns mycket märkligt! Jag har aldrig varit ifrån dom så länge och jag är helt övertygad om att jag kommer att sakna de vansinnigt mycket!!

Malbork
Kaszuby
Hel

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, ja, jag förstår att du kommer att sakna dem! MEN, ta vara på tiden.. :)
Man är ju så himla dålig på det.. åtminstone jag, istället för att bara njuta passa på att verkligen vara barnledig så längtar jag efter barnen, om de nån gång är borta. *s*
Tänk vilken grej för killarna, åka iväg så där själva, på egen semester!! :) Det är nåt de växer av, och bär med sig som ett minne!

Kram!

netha sa...

Oh vad spännande för killarna men ack och ve sicken saknad för dig.
Men njut och gör saker ni inte skulle göra annars, 14 dgr går fort.
Kramis

Anonym sa...

Du kanske hade läst mitt mail. Jag ville ha din och Carinas loggar igen. Jag råka liksom radera dem Kram Maria