17 juni 2008

Ny LO

Medan Peter tittade på kvällens fotboll (och hur jag än ber till de goda makterna tycks den där fotbollen vara oändligt länge i år....*s*) parkerade jag mig en stund framför datorn. Fast bestämd att ikväll skulle jag faktiskt göra något vettigt i PS och inte bara sortera bilder *s*. Sagt och gjort, jag fick gjort en n LO från grunden och jag är riktigt nöjd. Jag gillar både färgerna och fotografiet. Det är min dotter på bilden:


Jag håller på att jobba in en massa minustid på flexen, närmare bestämt -23 och det är inget man jobbar in i en handvändning... Minus 23 timmar. Apmycket om man skulle få löneavdrag. Flera tusen... Så min taktik är + 3 timmar i veckan tills jag slutar. Jag har klarat två redan den här veckan. Bara en timme kvar....Imorgon ska Cassandra se till att killarna kommer iväg till skolan coh så ska jag åka hemifrån redan kvart över sex. Då får jag en timme plus på morgonen och så behöver jag inte stanna på eftermiddagen. Jag har så svårt för att stanna över, det är mycket enklare att komma tidigt och sen gå hem i "vanlig" tid.

Nu ska jag gå och dra täcket över huvudet och se till att jag är utvilad och pigg när klockan ringer om 5 timmar....*gäsp*

Sov gott...

2 kommentarer:

www.mariante.se sa...

Hej hej!
Hittade din blogg via bloggkartan och eftersom vi bor i samma "by" måste jag ju lämna kvar ett hej å en entré biljett till en annan Floda-blogg
Trevlig midsommar !
http://hoppetossadesign.webblogg.se

Peter sa...

Jag vet att det är lite synd att Em bara är 31 matcher. Men härda ut för om två år är det VM i Sydafrika och då ska det spelas 64 matcher.

Den som väntar på nåt gott...