14 december 2008

Julshopping

Good morgon!

Bara en vecka kvar innan mörkret vänder igen. Jag längtar enormt efter ljuset. Vi har haft ett tunt lager med snö och det lyser verkligen upp i vintermörkret. Men det blev lite varmare inatt så det är säkert barmark ute. Jag har inte tittat ut ännu *s*, så jag vet inte...

I fredags var M och A här på middag. Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans med god middag, idol-final och en del WII-spelande. Jag vet inte var jag hade råkat ut för i fredags men min nacke var alldeles stel och jag kunde knappt röra på huvudet så efter en del vilande och en annan ibumetin så släppte det men stundtals så var jag på väg att åka in till akuten för att det gjorde så grymt ont i nacken. Idag känns det dock mycket bättre tack och lov...

Igår var jag och Peter och julhandlade hela dagen. Samuel och Cassandra var hemma medan William lekte med sin kompis E. Vi släppte av William vid elva på Olivedalsgatan och för en gångs skull kändes det mysigt att "komma hem". Det var inte en massa folk och bilar som stod dubbelparkerade överallt och allmänt kaos. Det var bara fint och jag fick ett litet sting av hemlängtan *s* men det brukar gå över efter en liten stund. Vi åkte ut till Freeport först. Jag var inne och handlade en del leksaker, böcker, heminredningsattiraljer, hårprylar och annat smått och gott. Vi köpte mest julklappar men vi köpte även lite smått och gott hem. Bland annat ett jättesnyggt bäddset i satin. Bruna påslakan med stora stilistiska "blommor", det var precis min smak så det fick följa med oss hem :)) Vi köpte även nya gardiner till köket i rött, svart, grönt och brunt. De passar perfekt in i vårt kök.

Vi åkte även förbi och hälsade på vårt gamla jobb. Det kändes lite som om tiden hade stått still när vi kom dit men å andra sidan är det bara knappt 4 månader sedan jag slutade. För Peters del har det gått ett och halvt år så det känns nog betydligt mer avlägset. Jag skulle fika med Sara men fastnade lite på trafikledningen. Det var mysigt att prata med dom, vi träffade bara på ett fåtal personer eftersom det var helg och de flesta trots allt är lediga. Men de verkar ha mycket att göra och de pratade en hel del om det var tuffare och att de kände sig mer jagade av de nya cheferna. Vi bestämde att vi ska fika med fam K efter middagen på måndag kväll. Vi brukar ses ofta men den här hösten har det varit rätt tunt.

Igår kväll satt vi och slog in julklappar, det börjar bli ett litet berg under granen nu och det känns så märkligt, för en gångs skull är vi nästan färdiga och det är 10 dagar kvar till jul... Jag har bara ett fåtal kompletteringssaker att köpa (och alla Peters) men det går snabbt för har en ganska god uppfattning om vad jag ska ha.

Idag ska vi skriva och sen kommer fam Z på en adventsfika. Jag ska försöka hinna scrappa lite också. Jag hade tänkt att ha en lugn och skön dag idag :))

1 kommentar:

Anonym sa...

så var jag med efter en kväll med wii spelande