06 juli 2009

En arbetsvecka

Nu är det dags för ytterligare en arbetsvecka den här sommaren. Jag har tre veckor kvar att jobba innan det är dags att gå på min andra semester. Idag är det lite svalare så det känns något enklare. Jag har fått låna en portabel AC, och den var verkligen min räddning i slutet på förra veckan. Jag hade 31 grader på mitt rum och det kändes rätt jobbigt att arbeta i den värmen. Idag har jag "bara" 28 grader på rummet, men AC:n är på så snart går det nog ner ett par grader :))

Mamma var och hälsade på oss i helgen och i lördags körde vi henne till flyget. Det är bara en och en halv vecka kvar innan mina barn ska åka ner till mamma igen. Samuel och William ska vara hos henne i två veckor medan Cassandra bara ska åka ner en vecka. Hon ska ta med Cassandra på "Skogsoperan" och killarna är mer än glada för att se slipper följa med. Jag tror (och vet) att de kommer att få det helt underbart hos henne. Peter och jag kommer att få det ensamt hemma, men det kan vara skönt att få lite egen-tid också. De första dagarna är rätt lugna men sen börjar man sakna barnen *s*. Förra året var vi ensamma en vecka och sedan satte vi oss på ett flyg och åkte ner till barnen :)))

Jag försöker få ordning på mitt målande men det går dåligt, jag vet inte varför, men jag känner mig helt inspirationslös, det kanske är värmen? Jag har köpt 8 st vita, höga muggar som jag ska måla. Men jag vet inte vad jag ska måla på dom, jag letar planlösa på nätet och i tidningar efter inspiration men det är alldeles tomt.

Nu är det strax lunchdags för mig, så vi hörs

Kram Susanne

Inga kommentarer: