29 juni 2009

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter vår semester. Vi har haft underbara dagar i Belgien, Frankrike, Luxemburg och Tyskland. Vädret var inte lika hett som här hemma men det var alldeles perfekt väder att turista i. Inte för hett utan alldeles lagom. Paris var - som alltid - helt underbart! Jag önskar bara att vi hade mer tid än tre dagar där. Jag tycker att det var så mysigt att träffa Ann-Louise och prata med henne. Hon har fått ett nytt spännande jobb (fast tjänst) som stylist och det var kul att höra henne om jobbet. Det är en helt främmande värld för mig, långt borta från min juridik. Ut med lagboken och in med lite flärd och glamour :))) Vi satt och pratade till sent in på småtimmarna och drack alldeles för mycket vin, så jag var ordentligt trött på mornarna *s*.

Jag tyckte mycket om Bryssel, det var en underbar stad med mycket att se och massor med roliga affärer att upptäcka. Grand Place var oerhört mäktigt och jag tror att vi alla var mycket imponerade av arkitekturen. Vi var på chokladmuséet och fick en lektion i pralintillverkningens konst. Hela familjen utom Samuel tyckte att det var kul. När han insåg att det var mörk choklad som var grejen tappade han intresset helt :)

På det stora hela var vi nöjda med resan. Jag kommer definitivt att återvända båda till Frankrika och Belgien. Luxemburg kändes inte så där jättespännande och är kanske inte något land jag kommer att besöka igen men det var kul att ha varit där och sett det.

Jag började jobba igen idag, nu ska jag jobba 4 veckor innan det är dags för semester. Jag hoppas att vädret håller i sig, men hettan kan jag gärna vara utan. Jag lider verkligen av att det är för varmt. Känns lite fel att gnälla över värmen men jag tycker att det är olidligt när det är över 30 grader när man ska sova.

Nu är det snart läggdags för mig

kram Susie

1 kommentar:

Karin sa...

Det verkar vara en spännande resa ni har gjort! Välkommen tillbaka hem igen förresten!
Kram Karin (Rubin)