13 juli 2005

En dag i solen



Vi hade en så mysig dag igår!! Vi fick inte tag på något bredbands-modem åt mamma. Försäljaren försökte sälja en router till oss men Peter envisades med att det var ett modem vi behövde ;o) De hade inget inne på Wettergrens men de beställde ett och skulle leverera det till mamma imorgon så det var ok.

Vi åkte hem till mamma och hon hade förberett en liten grilllunch och vi hann med ett snabb bad i sjön innan det var dags att åka vidare till vännerna i Ingared. Barnen lekte och hade jättekul och vi satt och pratade i flera timmar. Hur mysigt som helst. Peter och T satt och drack whisky på altanen och pratade barndomsminnen. De bjöd på god mat och god efterätt.

När vi kom hem satte vi oss på balkongen för att spela lite kort. Plötsligt hörde vi en jätteduns och skrikande bromsar och en spårvagn som ringer (tutar). Flera ambulanser och spåvägsbilar kom till platsen. Vi kunde inte se vad som hände för det var ett hus i vägen men det lät som en stor olycka. Idag stod det om det i GP, en bil hade kört in i en spårvagn och föraren hade fått föras till sjukhus. Otäckt!!

Idag ska vi hämta ut barnens pass och sedan ska vi hem till L och grilla på eftermiddagen. Det ska bli jättegott, jag får inte glömma att köpa med mig Haloumi, jordgubbar och glass!! Innan vi gör det väntar en tvättdag, vi har massor att tvätta...

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: