07 januari 2007

Mystiska djur

Det har varit en bra helg, jag tillfrisknade i lördags och det var helt underbart att må bättre. Jag avskyr verkligen att vara sjuk.

I lördags var killarna med farmor och kusinerna på julfest. De brukar gå på Hyresgästföreningens julfest som hålls på trettondagen varje år. Pojkarna tycker att det är jättekul. Samuels favorit var att stå på scenen och titta på trollkarlen medan William inte alls gillade att stå på scen. Han tyckte att det var obehagligt med alla människor som tittade.."Men det är ju det som är kul" - svarade Samuel storögt... Olika falla ödets lotter.

Under tiden var Peter hemma och skrev ett arbete medan jag och Lotta var ute och lunchade och sedan gick vi på stan. Hur mysigt som helst!! Det var ett flertal affärer som hade stängt eftersom det var trettondagen men vi led ingen brist på sysselsättning i alla fall. Jag hittade massor med nya, fina smycken... Vi lunchade på Gamle Port. Jag åt en Club Sandwich och Lotta åt Tortellini med lax. Lotta var nöjd med sin mat medan jag tyckte att mitt var lite halväckligt. Inget sting i chilisåsen och tråkigt bröd.

På kvällen kom familjen K hit. Vi lagade god mat och fortsatte vårt Prison Break- Maraton! Nu är vi äntligen helt ikapp och inväntar de nya avsnitten från USA. Fy f-n vad den serien är spännande!! Helt makalöst. Dessutom tror jag att alla tjejer som ser den blir lite halvt om halv förälskade i Wenthworth Miller... Vi gjorde ungsrostade grönsaker + potatis + kycklingfiléer marinerade i citron och honung till middag samt Raita. Mycket mumsigt och framförallt uppskattad av Linnea :))

Idag har vi tillbringat dagen i Slottsskogen och varit på Naturhistoriska. Det kändes lite konstigt att behöva leta parkering vid Slottsskogen när vi har haft vår p-plats i garaget på Nordenskiöldsgatan i så många år men det löste sig bra ändå. Trots halvdåligt väder var det hur mycket folk som helst i parken. Vi köpte årskort till museet. Ett inträde kostar numera 80 kr medan ett årskort kostar 100 kr. Lätt intjänade pengar... Här kommer ett par bilder från dagens museibesök.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar som en trevlig museietripp! :)

Ja, nu är det inte så länge kvar.. 29 januari är det dags för nästa avsnitt av PB! :)

Har börjat se en annan serie, Carnivale, i väntan på Prison.. verkar riktigt bra!! Är inne på fjärde avsnittet av 24 (två säsonger med 12 avsnitt vardera).

Kram!

Anonym sa...

Åh så spännande!! Ska defenitivt försöka ta mej till musset med barnen, synd det är så ohyggligt långt bra.

Fotograferande Maria sa...

Hej! Kikade in bilderna. Åh vad roligt ni verkar haft det! kram Maria (mammamail)

Anonym sa...

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det. Även här så börjar museumerna kosta pengar igen. Imorgon är sista dagen det är gratis att gå in. Lite synd tycker jag men vi lär besöka dem ändå för barnen tycker ju om dem. :)

Ha en trevlig kväll.
Kram