28 oktober 2007

Skor

Idag har vi varit ute på Freeport och handlat. Det blåste nåt förfärligt och alla som känner mig vet att jag är paniskt rädd för vind... Nåja, vi kom fram alla fall, även om det var lite med andan i halsen för min del... Samuel tjatade hela tiden om att han vill ha nya Gormitri och William var intresserad av nya gympabrallor medan Cassandra hade siktet inställt på nya skor. Själv hade jag väl kunnat fynda lite jag med om nåt spännande dök upp. I leksaksaffären hade de inte några Gormitri, men de hade beställt in så de skulle komma nästa vecka. Hmmm... Mycket besviken liten son med andra ord. Men så fick han sikte på "Mars mission"-prylarna. De har han tjatat mycket om, nästan nött ut katalogen med "maaaschmissjon"-snack. Det som hägrar mest är basstationen. Den kan man fynda för endast 1099 kr enl katalogen. På Freeport såldes den för 935 kr. Ett fynd kan man tycka. Det kan hända att vi åker dit igen strax innan hans födelsedag om ett par veckor :=) Något Mars Mission blev det dock inte idag, men vi inhandlade nya pokemon-kort och 15 nya plastfickor. Inte för att jag vet vad sönerna ska med ytterligare kort, för de måste ha minst 2000 kort. 9 till kan väl varken göra till eller ifrån?? I vilket fall som helt så fyndade jag en hel del på HOME och Cassandra fick 5 nya hårinpackningar från Bellbox. Vi köpte nya träningsbyxor, adidas, till killarna och sedan åkte vi vidare till Skene. För nu skulle vi handla skor... Massor med skor :))

Efter lite slingriga vägar genom Halland kom vi slutligen till Marks kommun och Skene. På Visko hade höststortimentet anlänt och vi hittade nya skor till båda de unga herrarna. Cassandra hittade inget som passade men efter lite om och men valde hon ut ett par långskaftade röda gummistövlar med snörning. Några vinterskor hittade hon tyvärr inte. Stackarn.... Och inget fanns det att välja på heller :)) Men vi får leta vidare en annan dag. Själv var jag för trött och stressad vid det här laget för att ens bry mig om skor, så vi åkte hem. Det var viktigt att vara hemma en bra stund innan kl 15.00 eftersom det var dags för matchen med stort M. IKF hade chansen att ta SM-guld. Eftersom jag är sambo (och snart gift med) en IFK-galen fanatiker så kan alla räkna ut att det var årets höjdpunkt som skulle inträffa. Inte katten kan man kuska land och rike runt och leta efter skor en sån dag?? Hur tänkte jag *s*?? Vi hann hem, 14.50 satt herrn i huset bänkad medan jag fixade en sen lunch.

Och gissa vad som hände, de vann!! Peter skrek och var överlycklig när målen trillade in. När matchen var över var han helt slut :)) Grattis I F K Göteborg :=))

Efter fotbollen kollade vi på film " Chuck & Larry"- tror jag den hette, Adam Sandlers senaste film. Hur kul som helst.

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon hoppas jag att det har slutat att blåsa.

3 kommentarer:

netha sa...

Ja jösses vad det blåste, vi eldade i trädgården, inte den mest perfekta dagen men röken blåste bort i varje fall och lite korv och marschmallows hann barnen grilla i varje fall.
Själva köpte vi skor på Sko-bo i Ullared, där hittade vi en del skor till bra priser.
ha en bra dag.

ikas sa...

Var är det ni köper skor någonstans???

mintid sa...

Kul med lite fynd :)

När du tittar in till Maria som bor i Båstad så kan du hälsa från mig att jag inte kommer in på hennes sida längre. Hon har bett om min mailadress men jag kan inte ge den när jag inte "når" henne.
k.thilly@gmail.com
Tack för hjälpen!