27 december 2005

Ny bil

Idag har vi äntligen köpt en ny bil. Det blev en Renault Scenic, och vi är jättenöjda.

Här är ett fotografi på underverket ;o) :Den levereras om en vecka och tills dess fortsätter vi att låna mammas lilla Alfa. Vår Chrysler behåller vi tills vidare, sedan får vi se om vi ska ha två bilar eller bara en.

Igår var vi på stan och shoppade upp lite julklappspengar. Peter stoppade undan sina på ett fondkonto till en ny stereo och William handlade spel till sitt nya Gameboy. 4 nya spel lyckades han fynda. Samuel köpte en Micki Spökborg, ett virtuellt Spidermanspel (Spiderman triple threat tv-action game) och ännu mer Magnetix:

Cassandra ska köpa nya jeans och hörlurar. Själv så hittade jag inget igår men idag hittade jag ett par stövletter som jag gillade så de köpte jag. De är i svart skinn, fodrade och jättesöt klack.

På eftermiddagen var det en man från en flyttfirma här som tittade på våra möbler och vi ska få en offert från honom hur mycket en flytt med hans firma skulle kosta. Helst vill vi slippa flytta alla saker själva, men är det jättedyrt får vi göra det ändå. Vi får se vad hans offert innebär och om vi måste göra det själva eller har råd att anlita flyttfirman.

Imorgon ska vi åka och titta på huset igen och mäta lite :))

Kram

2 kommentarer:

Petra sa...

Jättefin bil! Kul, vi har just köpt Volvo så nu är vi nästan i samma familj ;o) Kul kul....
Lycka till med flytten, när var det?
Kram

enAnnan sa...

Kul med ny bil Susie. :)
Snacka om att det händer saker hos er nu.

Kram