05 april 2006

Renovering

Renoveringen går framåt! Sovrummet, allrummet och pojkarnas rum är så gott som klara. I vårt sovrum fattas en list och i allrummet ska en lampa skruvas upp, sedan är det möbler som ska ställas i ordning och böcker som ska ställas upp, kläder som ska sorteras in och tavlor som ska hängas MEN bortsett från det är övervåningen nästan klar! Det känns jättekul! Vårt sovrum är så fint, alldeles grönt :)) Ja, jag lovar, bilder kommer, så snart jag hittar den f*** usb:n...

Igår var vi, som vanligt, ute på IKEA en sväng efter jobbet. Jag fyndade en härligt grön matta till vårt sovrum, den passade perfekt!

Min kusin B och hans fru var och tittade på ett hus i vårt område igår! Det skulle vara jättekul om de vann budgivningen på det. B är händig och kan säkert klara av mycket av renoveringen själv, hos mig sitter inte färdigheten i att måla eller tapetsera precis *s*.

Pojkarna har tre dagar kvar i sin gamla skola, sedan är det påsklov och efter lovet börjar de på den nya skolan. Jag tror att de känner sig rätt pirriga, men de ser också fram emot att byta. Jag ser mest fram mot att vara ledig i 10 dagar :))

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktiga ni är på att jobba på! Härligt att ha övervåningen klar!

Längtar efter bilder! :)

Kram!

enAnnan sa...

Jag vill oxå se bilder. :)Såklart.

Skönt att ni börjar få ordning. Och naturligtvis är det spännande att börja ny skola.

Min påskledighet har börjat nu. :)
Och fram tills annandagen.

Kramar

netha sa...

Kuligt ni börjar närma Er färdigt och va spännade för killarna med ny skola.
Och som alla andra längtar jag efter bilder.
nteha

mintid sa...

Nu vill vi se kort :O)!
Börjar ju bli riktigt nyfikna här alltså ;o).