21 maj 2006

Stolt diplomand

Igår var det dags för dagen med stort, nämligen D som i diplomering. Vi samlades i skolan kl 11.00 tillsammans med våra nära och kära där vi bjöds på snittar och champagne. Det var lite oorganiserat och ingen visste riktigt vad som gällde. Vi stod i lobbyn utanför Malmstenssalen och pratade. Det var jättekul att träffa alla kursare igen. Kl 12.00 blev först vi diplomander insläppta i Malmsstenssalen och vi fick ta plats. Mitt efternamn börjar på B så jag fick sitta långt fram, jag hamande bredvid Karin. Efter en kort instruktion till oss om vad som gällde så började de släppa in de anhöriga.

Peter och barnen tog plats och det kändes skönt att ha familjens stöd i ryggen. även om alla inte lika hålla sig lika pigga hela cermonin igenom ;o)Kåren marscherade in och spelade på trummorna nerför trappan och sedan inledde rektorn med ett långt, och stundtals outhärdligt tråkigt tal. Förhoppningsvis är han en bättre rektor än talare. Han pratade på om hur bra han hade lyckats föra fram handelshögskolan i Göteborg till att bli en av Sveriges två ledande handelshögskolor.... Sedan följde ett uppträdande och ännu fler tal innan det var dags för utdelningen av diplom. Dagens bästa tal stod studierektor Benson för. Hon talade om juristutbildningen skulle ses som en uppvärmning inför ett maraton och hon gjorde flera roliga liknelser. Hon håll den råda tråden och gjorde bra ifrån sig! Jag kände mig riktigt stolt när hon var klar!

Därefter var det dags för oss att inta scenen. 10 och 10 gick vi upp och tog emot våra diplom. Jag var uppe i grupp 2 och det kändes jättekul att få diplomet efter allt det här slitet! Underbar känsla och mitt leende var nog enormt! Det var en riktigt wow-känsla!

Efter cermonin åkte vi hem, och förberedde dagens "diplomand-kalas". Jag fick massor med fina presenter, blommor och vi åt god mat och hade det jättetrevligt!

Det var en härlig dag!

10 kommentarer:

Peter sa...

Vi är allihop så stolta över dig.

Anonym sa...

Stoooort grattis till ditt diplom och visst ska du vara stolt! Detta har du gjort dig väl frötjänt av!
Kram Åsa Bonelli

mintid sa...

Grattis! Nu är det klart :)!
Kram

Milla sa...

Grattis Susie! Man är ju lite nyfiken på vad det står på det där diplomet!

Anonym sa...

Stort grattis Susie!!!

Kram Liza

ikas sa...

Grattis igen!!

Måste kännas underbart skönt!

Anonym sa...

Jättegrattis till en fint genomförd utbildning Susie!

Anonym sa...

Ett jättestort grattis till diplomet (och tja.. utbildningen såklart!! ;) )

Förstår att det kändes härligt att stå där och få ta emot det!

Kram Åsa

enAnnan sa...

Stort GRATTIS igen.
Det måste vara en maffig känsla!!
Tänk hur himla duktig du är som är klar nu.

Var stolt och behåll känslan länge...

Anonym sa...

Åhh det var så det rös i kroppen på mig när jag läste om ditt diplom! Ja, det är en otrolig känsla när man uppnått målet. Du har varit sååå duktig och jag har många gånger undrat hur sjutton du orkat med allt :)
Grattis!!!
Kram