07 juni 2006

Nationaldag

Vad underligt det känns med nationaldag...Gör det inte? Vi har ju ingen vana av att fira vår nationaldag med pompa och ståt precis. Alla verkar vara väldigt avundsjuka på norrmännens firandeoch gör jämförelser men det blir bara avslaget och ljummet hos oss. Jag firade den stora dagen med att städa och röja ur kartonger. Nu har jag bara två ouppackade kartonger kvar och vårt hus är så gott som färdigrenoverat. Det som är kvar är tvättstugan, Cassandras golv och altanen. Skönt!! Ett par veckor till och allt är helt klart!

Neda och Tommy var hemma hos oss och åt nationaldagsmiddag, tacos och till efterätt åt vi hemmagjord "glass" gjord på frusna hallon, frusen banan och lättcreme fraiche. Enkelt och supergott. Första gången jag satte mig igår var halv sju och det värkte i hela kroppen efter att ha städat precis hela dagen, otroligt tråkigt, men det blev fint.

Humör - Seg, lite rosslig i halsen och väldigt, väldigt trött. Längtar mycket efter semestern. Det har slitit hårt med allt pluggande och flyttande. Jag längtar efter att vara ledig!

Kläder - Svart topp, vit och svart kjol och svart kofta.

Surfar - Knappast något alls. Hinner inte...

Läser just nu - Gåtornas palats av Dan Brown

Låt på hjärnan - Wisemen av James Blunt

Middag - Igår var det tacos och idag blir det grillad kyckling.

Längtar efter - Semestern och att mitt Internet ska börja funka.

Senast slösat pengar på - Eldosor och lister

Bäst just idag - Solen skiner, vad mer kan man begära?

Jag njuter av - Mina barn, som alltid :)

Längtar tills - Semestern, innerligt!!

Lider av - Mitt Internet funkar inte, det lider jag enormt mycket av!

Önskar mig - Det är hemligt... Men det är bra ;o)

1 kommentar:

Milla sa...

Friska på dig Susie! Den där glassen blev jag nyfiken på, närmare recept? Vaniljvisp brukar ju vara en bra ingrediens också till frusna bär i vispning.
Är Gåt-boken bra? Jag känner mig lite misstänksam mot ännu en, läste väl en sarkastisk recenssion som jag påverkades av.Jag har ju gillat Dan Browns andra stories.