13 november 2005

Ja och Nej

Inte ett enda samtal den här helgen heller!! Vi kommer helt tydligt inte att få sålt vår bil :( Så nu får vi fundera lite hur vi ska göra med den. Men på något sätt måste det väl ändå gå att sälja den?

Vi åkte ut och tittade på huset, och det var helt underbart!! Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!! Så vi ska lägga bud, och så får vi se om det går vägen! Det var litet, men det fanns en biarea på 72 kvm som bestod av en delvis inredd källarvåning, och dessutom fanns ett bygglov på en tillbyggnad på ett rum och carport/garage. Imorgon ska vi prata med banken och se hur långt vi kan sträcka oss ifall det blir budgivning. Det är en liten traditionell "röd stuga med vita knutar", så långt ifrån modern funkis man kan komma, men jag gillade den ändå *s*. Byggt 1951, vedpanna, dränerat -99 och nästan helt renoverat -04-05. På tomten finns en bäck och en bro som man måste passera innan man kommer till huset. Det ligger 5 minuter från skolan och det finns en stor härlig altan. Det tar ungefär lika långt tid att promenera till Floda centrum där det finns affärer, apotek, vårdcentral och pendeltåg/buss. In till stan tar det ca 25 minuter med tåget och ungefär en halvtimme med bil, i högtrafik något längre.

Nu hoppas jag att vi kan vara med i budgivningen och att de tar vårt bud :) Budgivingen startar på 1795000, ska bli spännande att se vad det slutar på.

Natti sov gott!

1 kommentar:

Malin E sa...

Åh lycka till, håller tummarna, och hoppas ni får sålt bilen!
Malin