21 juni 2007

Badplatser i närheten av mig

http://hotel2.infovisaren.nu/projekt/lerum/gui/topframeset.asp?prodnr=0

Lilla Stamsjöns badplats
Belägen två kilometer söder om Lerums centrum. Betongbrygga, flytbryggor, lejdare sopkärl, toaletter och simstång. Stranden består av sand och gräs och botten av sand och dy. Stor lekyta finns. Kiosk finns under högsäsong.

Aspenbadet
Belägen en kilometer väster om Lerums centrum. Betongbrygga, handikappbrygga, flytbryggor, lejdare sopkärl, WC och hopptorn 1+2+3 meter. Stranden består av sand och gräs och botten av sand. Bojar utanför badet avgränsar båttrafik. Kiosk finns under högsäsong.

Vällsjöns badplats
Belägen vid Slätthult cirka fyra kilometer sydväst om Stenkullen. Flytbrygga, lejdare, omklädningshytt, sopkärl, torrtoa och hopptorn 1+2+3 meter. Stranden består av sand och gräs och botten av sand och dy. Fast grillplats finns.

Brännabbens badplats
Belägen i södra delen av Tollered. Flytbryggor, lejdare, sopkärl och torrtoa. Stranden består av sand och gräs och botten av sand. Bänkar med bord. Flotte.

Nääs badplats
Belägen söder om Sävelången vid Nääs slöjdseminarium. Flytbryggor, lejdare, sopkärl och torrtoa. Stranden består av sand och gräs och botten av sand. Bänkar på bryggan.

Hyltornabadet
Belägen vid Sävelångens södra strand väster om Floda. Flytbryggor, lejdare, sopkärl och torrtoa. Stranden består av sand och gräs och botten av sand. Bojar utanför badet avgränsar båttrafik.

Drängseredsbadet
Belägen vid Sävelångens norra strand öster om Floda. Betongbrygga, Flytbryggor, lejdare, sopkärl och torrtoa. Stranden består av sand och gräs och botten av sand och lera. Bojar utanför badet avgränsar båttrafik.

Prästens brygga
Belägen vid Sjövik i sjön Mjörn. Flytbryggor, lejdare, sopkärl och torrtoa. Stranden består av sand och gräs och botten av sand och dy.

Annesjöns badplats
Belägen tre kilometer norr om Gråbo. Flytbryggor, lejdare, sopkärl och torrtoa. Stranden består av sand och berg och botten av sand och dy.

Stora Lövsjöns badplats
Belägen ungefär fem kilometer nordväst om Gråbo. Flytbryggor, lejdare, sopkärl och torrtoa. Stranden består av sand, berg och gräs och botten av sand och dy.

1 kommentar:

Peter sa...

Vi får hoppas att det blir en varm och solig sommar om vi ska hinna testa alla badplatser.