18 juni 2007

Saker jag vill göra i sommar

Här kommer en lista över mina absoluta sommarmåsten:

1. Åka till Danmark
Ingen sommar är fulländad utan en Danmarksresa. Den behöver inte vara så lång men den har sin givna plats bland sommarens måsten. Vi brukar åka till Fårup Sommarland men i år funderar vi på Legoland. Vi var där sommaren -98 sist, jag var höggravid med Wille och det var varmt. Jag minns att jag såg ut som en jätte bland de små legobyggnaderna. Det är kanske därför jag har hållt mig därifrån? Men nu är det dags för ett nytt försök. Jag tror Bröderna Bus kommer att älska det!

2. Hälsa på goda vänner :)
Jag lovar bot och bättring varje år! I år ska jag verkligen försöka hinna hälsa på gamla kompisar och bekanta som vi aldrig hinner besöka! Jag lvoar dyrt och innerligt! Vi ses i sommar!!

3. Hitta den perfekta stranden
Jag letar och letar och letar, men ändå så lyser den med sin frånvaro. Var finns den perfekta stranden? I år SKA jag hitta den! Inte för att jag är så intresserad av att sola, men en perfekt strand är bra att ha :)

4. Vila och lata mig!
Det behövs väl alltid? Att göra sig fri från alla måsten och bara ta det helt lugnt! Att riktigt ladda batterierna inför hösten.

5. Läsa nya böcker
Jag älskar verkligen att läsa, så det är egentligen inget sommarlöfte utan ett året-runt-löfte! Jag lyssnar mycket på ljudböcker just nu, det är avkopplande att lyssna på en bok samtidigt som man gör nån hushållsyssla.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Susie. Maria heter jag och jag har en fråga om blogg. Vet du hur man gör länblid till sin blogg och hur man lägger in andras länkiblder i bloggen. Mvh Maria. Du hade varit till stor hjälp. Kram

~Susie~ sa...

Du måste du in i template och ändra i koden där. Skapa din egen logga i ett bildbehandlingsprogam, ladda upp din hemsida eller i photobucket och länka till den i koden. Du kan kika i min kod hur jag har gjort.

Anonym sa...

Hej igen. Har ingen aning om vart man hittar det. Hade du kunnat hjälpa mig? hade jag blivit glad. Jag vill ha Carinas och din om det går bra
Mvh Maria

~Susie~ sa...

Maria! Maila mig så kan jag försöka hjälpa dig! Du måste ha lite koll på html för tt lägga upp en logga, du måste ha en plats att lägga upp bilden. Kolla på photobucket (sök på Google).

Anonym sa...

Hej. Vilken epost ska jag skicka till?
Kram Maria