11 december 2006

Måndag morgon...igen

Vilket regn... Inatt har det regnat och blåst så det stundtals har känts som om taket ska lossna. Vilka vindar... I fredags var det skönt att komma från jobbet lite tidigare. Vi åkte vid 4, eftersom vi numera samåker med Thomas så är det ganska trångt i bilen beroende på hur många som ska med. I fredags körde vi "gröna grodan". Thomas lilla illgröna polo:) Vi stannade till på Netto, där vi handlade lite middagsmat. Cassandra hade önskat sig cevapcicce och ugnsrostade potatishalvor till middag så det fick det bli. När vi var inne på Netto ringde mamma och undrade om vi kunde hämta upp henne i Nordstan, och visst det kunde vi, men vad vi inte visste var att köerna skulle vara så extrema... Vi stod i kö i över en halvtimme för att förflytta oss ca 500 m. När mamma väl var upphämtad ringde Cassandra. Då hade hennes pappa fått stopp på bilen och de stod vid Statoil i Floda och ville bli upphämtade. Svenne hade ringt en bärgare till sig och bilen medan vi hämtade upp Cassandra. Mamma följde med hem till oss en snabbis och sedan körde Peter hem henne. Jag och barnen fixade i ordning middagen under tiden. Kvällen var lugn och skön och vi kollade på Heroes, spännande serie!!

I lördags hade vi bestämt med Sara att hon och hennes killar skulle följa med oss och hälsa på Petra i Kovikshamn. Vi stannade till på Lindex på vägen och sedan var det raka spåret till Kovikshamn. I höjd med Ytterby blev William åksjuk så vi fick göra ett kort stopp… Hos Petra var det jättemysigt. Hennes barn är verkligen jättesöta, och hon bjöd, som alltid, på fantastiskt god mat. Hon hade bakat en jättegod tårta till dessert, en cheesecake som hur god som helst.

På vägen hem hade vi tänkt stanna till på IKEA men det var enorma köer så vi åkte hem till oss istället. Sara och hennes småkillar följde med och vi tillbringade hela kvällen med att kolla på Prison Break från början *s*. Mamma kom över en sväng på kvällen, vad skönt det är att ha dom hemma igen!

Jag vaknade tidigt på söndag morgon och tassade försiktigt upp utan att väcka någon, det är så skönt att få en stund för sig själv, helt ifred. Samuel var tidigt uppe han också, han kom upp ungefär en halvtimme efter mig. Jag och Cassandra åkte in till stan och hämtade upp Lotta vid 12-tiden. Vi började med att luncha på Burger King och sedan åkte vi ut till 421 i Högsbo. Vi gick på Media Markt, Bolagret och Barnens Hus och julhandlade. Lotta hade aldrig varit där, vi gick en lång stund på Media Markt och bara kollade utbudet. När vi var där sist hade de en tv för 799 999 kr J Men den var borta nu, kanske var den såld? Den var stor i alla fall, med knivskarp bild… Efter 421 åkte vi till Nordstan och handlade ännu mer. Vid 16-tiden träffade vi min mormor och moster och vi gick och fikade tillsammans med dom. Lilla mormor fyllde 85 häromdagen. Tyvärr gick vi till ett café som stängde en halvtimme efter att vi satt oss så besöket blev kort. Men intensivt.. Vilken galen mormor jag har J Förhoppningsvis blir jag likadan *s*. Jag och Cassandra åkte hem efter fikan, Peter och killade hade grejat i vår lekstuga hela dagen och rensat i den. De hade fått ihop en stor hög med skräp.

Jag somnade sent på söndag kväll…Heroes är spännande!

Inga kommentarer: