11 februari 2007

Nu blev det ju riktigt roligt

Tänk...Jag får väl ta tillbaka att Christer Björkman har tappat stinget. Den här veckans tävling var precis motsatt förra veckans deltävling *s*. Jättekul! Jag tycker först och främst att Kristian Luuk är det roligaste som finns... Jag tror jag skrattar ihjäl mig :)

Den här veckan lyssnade jag igenom alla låtarna på svt:s sida först, både en och två gånger.

Först ut var Regina Lund. Hon var med i Morrongängets show en dag i förra veckan och hon vägrade att avslöja vad hon skulle ha på sig men hon sa såpass mycket att det inte skulle vara något sexigt i alla fall *s*. Tja, och det var det ju definitvt inte. Låten var ganska trallvänlig, men inte mycket mer än så? Rymddräkten satt som en smäck.

Fröken Maries låt var helt underbar, jag var såld på den redan innan jag hade sett henne uppträda. Tyvärr tyckte jag hon var lite för nervös, men det är väl inte så mycket annat att vänta sig vid en scendebut *s*. Jag tyckte hon var jätteduktig, och hon fick min röst både en och två gånger :)

Jimmy Jansson gungade i vanlig ordning loss ordentligt. Det här var inte en av hans starkare bidrag men rätt ok ändå. Äldste sonen gillade den i alla fall :) Nu antar jag att Jimmy är på BB och får vara med om det största underverket i sitt liv. Grattis till blivande pappan!

Cosmo 4 hade en riktigt medryckande låt. Peter var nog mest besviken över att hans Let's Dance favorit Karin Da Silva hade hoppat av gruppen *s*. Själv tyckte jag mest att det var lite engelskt tuggummi över den. Men den fastnade lätt och kommer säkert att spelas massor på radion.

Lustans Lakejer lät bättre på 80-talet... Vad mig anbelanger hade de gärna fått stanna kvar där. Sjukt dåligt.... Cassandra tyckte Johan Kinde hade en otäck röst.

Jessica Andersson framförde en discoglimmande Rob'and'Raz låt och det var ju kul att höra att de inte har tappat stinget helt. Jag tycker att det är en låt som växer och jag gillade den. Inte min vinnarfavorit, men jag tyckte om hennes låt ändå :)

Två av Peters systrar hade varit på genrepet på Scandinavium där Svante Thuresson hade varit deras storfavorit. Jag kan ju säga så här.... Han var inte min *s*... Inte Annelie Rydé heller.

The Ark framförde en glimrande och glittrande härlig show. Underbar energi och mitt absoluta favoritbidrag hittills! De kändes så självklara! Jag tror de har en god chans i Helsingfors, det ska bli riktigt spännande att se om de lyckas ta sig hela vägen :)) Heja, heja, heja!

Summa summarum var det underbart rolig delfinal! Fram för fler såna! Och fram för mer Kristian Luuk i rutan :)

2 kommentarer:

mintid sa...

The Ark var super och Kristian Luuk gjorde ett jättebra program!!
Håller med dig :)

Camillas blogg sa...

Visst är Kristian Luuk kanonrolig!!
Jag tyckte också The Ark var kanon, och Maries låt var helt underbar!

Kram Camilla